Tuesday, March 23, 2010

Tekeningen voor een nieuw project – drawings for a new project
Voor een nieuw project, wat ik in Nederland hoop te exposeren, vraag ik de Mexicaanse mensen om mij heen om een tekening te maken over de Guadalupe en over de Dood. Niet een perfekt plaatje, maar een tekening over hun emotionele betrokkenheid met het onderwerp. De eerste groep heeft afgelopen zaterdag zo´n 40 tekeningen gemaakt. Hopelijk lukt het me om in andere dorpen mensen ook aan het tekenen te krijgen.

For a new project, that I hope to exhibit in the Netherlands, I ask the Mexican people around me to make me a drawing about the Guadalupe and about the Death. I don´t want a perfect picture, but a drawing that shows their emotional involvement with the subject. The first group made we 40 drawings, last Saturday. I hope for more drawings from the people in the other villages.

Natuurlijk heb ik ook de prachtige begraafplaats nog een keer bezocht. And ofcourse i visited the beautiful graveyards again.0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home